Er det sandt at skimmelsvamp aldrig forsvinder?

Forum Fora Spørgsmål Er det sandt at skimmelsvamp aldrig forsvinder?

Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Overført fra Foreningenaf Skimmelramte 6 år, 7 måneder siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #183

  Oprettet af Maria tor, juni 05, 2008 11:09:16

  Jeg ser pt. på et hus ved vandet (bygget 1996), som jeg meget gerne vil købe. Har dog fundet ud af at der er skimmelsvamp i tagkonstruktionen. Der er ikke fundet skimmel andre steder i huset. Teknologisk institut har undersøgt huset for mig.

  Jeg vil nu bestille et firma til at klare opgaven og skifte tag, isolering mm. Men er det sandt at skimmelsvamp aldrig forsvinder helt? Det er jeg lidt bekymret for nu

 • #185

  Oprettet af Heidi ons, juni 11, 2008 08:24:28

  Hvis det inficerede materiale fjernes og fugtkilden stoppes vil skimmelsvampen også forsvinde. Helt fri for skimmelsvampesporer kan ingen være idet almindelig udendørs luft på en god efterårsdag kan indeholde op til 10.000 sporer per kubikmeter.

  Lugtgener kan dog være svære at fjerne også selvom skimmelsvampen er fjernet, men det primære handler om at fjerne fugttilførslen og erstatte det angrebne materiale hvis det ikke kan vaskes/renses ned. At skifte et helt tag lyder i mine ører lidt voldsomt hvis man kunne nøjes med skift af isolering og afrensning af konstruktionen samt reperation der hvor fugtkilden findes.

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.