Generelt om analysefirmaer

Forum Fora Om analysefirmaer Generelt om analysefirmaer

Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  kira 5 måneder siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #171

  Oprettet af Michael tor, november 29, 2007 19:09:41

  Der er stor forskel på de firmaer som kommer ud og undersøger, man kan ikke regne med at de store veletablerede som f.eks. Teknologisk institut gør et bedre stykke arbejde end de mindre kendte. En anden ting er at der er firmaer som kalder sig for skimmel eksperter, men som overhovedet ikke har den fornødne viden. Det kan være et rengøringsselkab som før har arbejdet sammen med en rådgiver og så har ment at det da var nemt at rådgive i og så startet op på det.

  Det kan gå meget galt, da vi snakker om kronisk sygdom for ikke at nævne de store summer af penge det kan komme til at koste ved forkert rådgivning. Alt det som håndværkerne har været og lavet en gang, skal måske rives ned og man skal starte forfra igen, for egen regning.

  Med den rigtige rådgiver for du ikke bare fundet skimmelsvampen, men du får også at vide hvorfor den er der, hvordan problemet løses, samt et overslag/tilbud på hvad renoveringen koster og hvor lang tid den tager.

  Endnu bedre er at en rådgiver som ved hvad det drejer sig om, også vil kunne sige når det drejer sig om en forsikringssag, og tilmed kører sagen mod forsikringsselskabet hvis de nægter at dække skaden. (Kender til flere sager hvor forsikringsselskaberne har tabt)

  Og til sidst, pas på hvis i har en stor skade! nogle rådgivere kan være i lommen på forsikringsselskaberne.

 • #172

  Oprettet af Pernille tor, juli 04, 2013 14:21:27

  Men hvem ér den rigtige rådgiver så?..

  Det er jo det der er så frustrerende .. at læse flere steder hvem man IKKE skal gå til – men ikke at kunne opstøve nogle anbefalinger på nettet om, hvem andre har gode erfaringer med.

  • #173

   Oprettet af Kristina Askøe man, november 23, 2009 21:25:49

   Det lader til, at vi er flere, der har erfaringer for, at Dansk Bygningsanalyse a/s er ene fup og fusk og kun leverer det resultat, fakturamodtageren peger på. Det kunne være sjovt, om vi alle kunne samle os i et enkelt privat søgsmål mod det såkaldte “uvildige, fagligt kompetente ekspert-agtige firma” og en gang for alle lukke dem ned, så de ikke længere kan fortsætte med deres fusk og pengegriske foretagende…

   • #272

    kira
    Deltager

    HEJ,
    DET ER JO LÆNGE SIDEN DIT INDLÆG ER SKREVET 🙂 – MEN JEG KAN FORTÆLLE AT VI HAR MEGET, MEGET DÅRLIGE ERFARINGER MED TEKNOLOGISK INSTITUT, SOM BLANDT ANDET GODKENDTE SKIMMELINFICERET VÆG SOM SKIMMELFRI – TIL TRODS FOR SYNLIGE SKIMMELPLAMAGER. OG VI HAR MANGE FLERE KEDELIGE ERFARINGER MED DEM (ANNE PIA KOCH). MANGE!
    TIL GENGÆLD KAN VI STÅ 100% INDE FOR DISSE 2 FIRMAER:
    MIKAEL ØSTERGAARD FRA https://www.oebit.dk/ OG
    JENS STERLER FRA HUSSVAMPLABORATORIET.
    MVH.
    KIRA WICKSTRØM POLACK.
    DU ER VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG PÅ kwpolack@gmail.com hvis du vil vide mere.

 • #266

  andelshaveren
  Deltager

  I fht. det generelle ang. analysefirmaer må vi herhjemme konstatere, at det slet ikke var sjovt at have skimmelsvamp. Andelsforeningen endte heldigvis med at betalte for analysearbjedet, da de havde bestilt firmaet bag rapporten og prøverne, selvom det faktisk var den tidl. ejerm der havde lavet noget ‘ gør det selv VVS ‘ der havde resulteret i opfugtning af en væg, der var med skimmel i dvale!

  Vi betalt så selv for afrensning. Hvis man selv skal bekoste det , kan det bliver dyrt, vores område var ikke så stort igen. Der findes meget dyre firmaer, såsom ISS og OBH og lignende. SyRen er et af de billigere, der ikke rigtig laver rapporter, men rydder op, anvender affugtere, ozonrensning etc. Vi sparede ca. 40 %!

  Der er noget ang. der tips om skimmelsvamp bekæmpelse herinde.

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.