Generelt

Forum Fora Om forsikringsselskaber Generelt

Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Overført fra Foreningenaf Skimmelramte 6 år, 7 måneder siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #217

  Som udgangspunkt skal du ikke på noget tidspunkt stole på hverken din forsikring eller din forsikrings rådgiver.

  Der er penge i det for forsikringerne at nedtone en fugtskade i din bolig – og mange af rådgiverne er særdeles kundevenlige overfor deres kunde, som enten er forsikringsselskaberne eller kommunerne.

  Har du selv ansat en rådgiver, kan du ikke altid regne med, at vedkommende er upartisk. Så et super godt råd er at google ved-kommendes navn, der vil du ofte finde meget spændende inde.

  For forsikringsselskaber er du blot et tal i rækken. De har en dreje-bog, som de aktiverer, når du melder en skade ind af en vis størrel-sesorden.

  Og de forsøger helt klart at udmatte dig både økonomisk og psykisk – så får du en skade er det utroligt vigtigt, at du alliererer dig med en rådgiver med det samme – det kan nogen gange være nok med en advokat andre gange kun med en ingeniør.

  Husk at det er værd at betale penge for at hyre den bedste. Uanset hvad hyrer du jo personen til at støtte din sag. Det samme gør forsikringsselskaberne, udlejerne etc. og dermed skal du forvente at får rapporter, der siger det modsatte. Så brug pengene på den bedste rådgiver. Det er det værd.

  Skriv dine anbefalinger på vores forum:

 • #240

  Ankenævnet for forsikring behandler klager fra private forbrugere om forsikrings og pensionsforhold. Her finder du også relevant statistik samt andre sager. Især vil vi anbefale jer at bruge linket “Find Kendelser” og søge på en sag, der er magen til jeres. Skriv til dem og spørg, hvordan det faldt ud. Se her

  Ankenævnet for huseftersyn har en tilsvarende side, som behandler klager over tilstandsrapporter. Se her

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.