OBH-gruppen

Forum Fora Om analysefirmaer OBH-gruppen

Dette emne indeholder 8 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Overført fra Foreningenaf Skimmelramte 5 år, 8 måneder siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #124

  Oprettet af Per Møller tir, juni 11, 2013 15:35:24
  hold jer fra OBH gruppen og især Lene Mølholm hun er kun ude på at føje boligforeninger og selvom test siger massiv skimmel så vender hun det til alt er normal så hold jer langt fra dem og Midtjysk boligselvskab

 • #147

  Om analysefirmaerOprettet af Lehnert Kjeldsen fre, april 02, 2010 19:10:55

  Vi har gennem længere tid (1 1/2 år) haft indeklimaproblemer i vores nyrenoverede hus og har en del erfaringer som vi her igennem vil dele med andre i samme uheldige og ulykkelige situation.

  Vi vil ADVARE PÅ DET KRAFTIGSTE mod et rådgivende ingeniørfirma som for os har været den absolut tungeste byrde at stifte bekendtskab i dette forløb. Det drejer sig om OBH-Gruppen Indeklima i Odense Kommentarer(6)som har vist sig at have det hele “i deres mund” men i det virkelige liv udfører de, de såkaldte indeklima undersøgelser på en yderst inkompetent og mangelfuld måde.

  PAS PÅ! Gør ikke samme fejl som os at “hoppe på” deres “købte” annoncer på nettet eller salgstaler fra deres ansatte der “kører” efter strikte strategier udstedt af deres “marketingschef”. Strategier med eneste formål at suge så mange penge i kassen som muligt uden nogen som helst form for tanke på at der er rigtige mennesker i en meget ulykkelig, svær og presset situation “i den anden ende”. Eller som vores advokat og to velrenommerede indeklima undersøgelses firmaer uafhængigt udrykker det efter gennemgang af vores fulde sagsforløb med OBH-Gruppen Indeklima, “DETTE TANGERER REN SPEKULATION I SKIMMELRAMTE MENNESKERS ULYKKE” og “UFATTELIGT UPROFFESSIONELT ARBEJDE DER EFTERLADER DE RAMTE I ENDNU STØRRE HELVEDE END DET DE VAR I, I FORVEJEN”.

  Hvis der er nogen der gerne vil høre mere om ovenstående eller kunne tænke sig at drage nytte af vores erfaringer med indeklima problemer i det hele taget, er I hjertelig velkommen til at skrive her.

  Se mere om vores indeklima sygdoms symptomer under ”Skimmelsygdomme” på dette site.
  Lehnert

  • #154

   Oprettet af Fam. Dagø lør, april 03, 2010 09:13:44
   Hey Lehnert & Charlotte
   Velkommen hertil på vores site. Har I oprettet en hjemmeside, hvor man kan læse lidt omkring jeres historie? Og på den måde også få oplyst, hvad tvisten drejer sig om?
   Annelise 

   • #155

    Oprettet af Lehnert Kjeldsen lør, april 03, 2010 10:47:40
    Hej Annelise!
    Den er på vej, vi kan ikke advare nok mod dem. Vi må simpelthen forhindre at andre mennesker bliver bondefanget på denne uhumane og meget spekulative måde. Vi vil lægge hele sagsforløbet ud så alle kan få understreget at man ikke skal havne i kløerne på en virksomhed som OBH-Gruppen Indeklima. Vi vil også henvise til nogle af de “gode” firmaer som vi efterfølgende har fundet og været i kontakt med. Når det gælder en problemstilling som denne hvor det ud over ens hjem også drejer som ens personlige helbred, er det bare SÅ vigtigt at få den rigtige hjælp. Det andet er simpelthen for farligt og opslidende.
    Endnu en gang tak til dig Annelise for at du har taget initsiativ til dette forum og denne site!
    På genhør! 
    Lehnert og Charlotte

 • #149

  Oprettet af Susanne tir, december 17, 2013 23:23:06
  Vi har lige haft OBH gruppen ude til en indeklima undersøgelse, og står stadig på bar bund… Det var 15000,- der indtil videre er spildt, da de nu mener vi skal tage flere tests og der skal flere undersøgelser til… Det er et utroligt svært dilemma da jeg har været syg af det igennem mange år, og forsikringen vil ikke dække og vi står overfor kæmpe store og uoverskuelige regninger på op til 500000,- som vi ikke har… Hvad pokker gør man? Det er vores krybekælder der er skimmelsvamp i, men hvor meget og hvor lidt ved vi ikke..

  • #150

   Oprettet af DL Kjeldsen tor, december 19, 2013 13:03:07

   Hej Susanne! Det gør mig ked af at læse I også er kommet “i selskab” med OBH Gruppen Indeklima. Lad det nu være den definitive advarsel, LAD VÆRE AT “HYRE” OBH Gruppen Indeklima til noget som helst! De forsøger at føre sig frem med utallige anoncer og andre Internet kneb så som at omtale sig selv på f.eks. Rumænske sites for at komme så højt på “hit listen” som muligt når vi googler noget vedr. skimmel etc. Dette ændrer dog ikke ved at de er klamphuggere af værste kaliber, SO BE WARNED!

   Og generelt, er det ret dårligt med at finde den rigtige ekspertise på dette område her hjemme. Selv søgte (og fandt) vi hjælp i Sverige der er meget længere fremme mht forskning, kompetent konsultation og effektive løsninger på skimmel problematikken.

   Især skal du Susanne, kigge i den retning da svenskerne har udviklet og bruger nogle rigtig gode løsninger imod fugtige krybekældere. Et andet råd er, at hyre en så kaldt skimmel hund og de er også kun at finde i Sverige, men flere af de firmaer der udbyder denne form for ydelse kommer gerne til Danmark. I vores tilfælde tog det nogle få minutter for hunden at finde kilden. Ellers vil jeg sige, I bliver nødt til at forlade jeres hus til kilden er fundet og fjernet helt.

   Altså FJERNET HELT, ikke bare tørret/affugtet som der er mange så kaldte sagkyndige der påstår her hjemme. De fleste af de farlige og desværre mest almindelige skimmel arter, bliver endnu giftigere når de er tørret ud og end da når de “opløses” til partikler der er nede i Nano størrelser der kan trænge igennem f.eks selv hård plastic.

   Ét er de umiddelbare symtomer I går rundt med nu, men som den seneste forsking viser, kan konsekvenserne på længere sigt blive meget, meget alvorlige. WHO har lavet en meget stor, global undersøgelse hvor eksperter fra alle kontinenter har samlet resultaterne i en ret uhyggelig men meget lærerig læsning som jeg opfordrer

   ALLE, også så kaldt ekspertise og end da politikerne her hjemme at læse. Der er knap 400 sider med alt hvad der er af viden og opdaterede opfordringer til med hvad og hvor meget der SKAL sættes ind på området.

   The bottom line er, at verdens folkesundhed kan forbedres radikalt og at vi der ved kan spare samfundet for meget store beløber. Held og lykke med jeres “projekt” og se nu at tænke kreativt mht at komme ud af det hus NU, alt andet er mindre vigtigt lige nu. Håber det løser sig på bedste vis for jer.

 • #152

  Oprettet af Jon fre, juni 28, 2013 07:23:32
  Kan i oplyse hvem de “gode” firmaer er?

 • #153

  Oprettet af Pernille ons, november 17, 2010 22:08:23
  OK – tak for det røde flag.
  Har selv overvejet kraftigt at benytte dem og har talt med dem flere gange undervejs, men fik forsikringen til at tage bevisbyrden.
  Pernille

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.