Om

I 2007 stiftede vi Foreningen af Skimmelramte med det formål at hjælpe andre skimmelramte, således at ingen skulle føle sig alene, når skimmelsvampen rammer.

Sammen med foreningen oprettede vi et forum med det mål at mennesker ramt af skimmesvamp kunne hjælpe hinanden med gode råd. Noget vi virkeligt selv havde brug for, da vi først fik skimmelsvamp.

Vi har fået en fantastisk hjælp af frivillige undervejs, men med tiden er deres og vores kræfter svundet ind. Vi har derfor nedlagt Foreningen af skimmelramte, og lader istedet forumet køre videre som Forum for Skimmelramte.

I vores optik vil det være synd at nedlægge noget, der har kørt så godt og så mange mennesker har været glade for. Det eneste formål er jo at hjælpe hinanden med vores erfaringer.

Skimmelramte har altid være meget gode til at hjælpe hinanden og det er vores håb vi med Forum for Skimmelramte stiller et sted til rådighed, hvor det er muligt at give denne uvurderlige hjælp til hinanden.

Skimmelsvamp påvirker både dit heldbred, men også dit liv og de fleste når at kæmpe i mangle år. Vi håber, at vores forums vil støtte dig på vejen 🙂

Med venlig hilsnen
Lone og Anders Tønnesen
Skimmelramt i privat hus 2007-8 samt 2009-10.

 

2 tanker om "Om"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *